Regisseur rekruteert huurlingenlegioen

Regisseur rekruteert huurlingenlegioen

Regisseur rekruteert huurlingenlegioen

Print
Lier - Ronny De Jonghe (56) uit Melsele studeert dit jaar als regisseur af aan de Lierse Academie voor Muziek, Woord en Dans.
Vooraleer Ronny zich een gediplomeerd regisseur mag noemen, moet hij eerst nog een eindwerk afleveren. Daarvoor koos hij 'Titus Andronicus', een minder bekende tragedie van William Shakespeare. "Het gaat er in dit stuk heel gruwelijk aan toe, maar in de eerste plaats handelt het toch over eer, trouw en plichtbewustheid. Aan dit stuk nemen zestien acteurs deel en ook nog eens zes zangers en zangeressen."

"We repeteren al zo'n halfjaar en zijn nu op het ogenblik gekomen dat we ook figuranten nodig hebben. Concreet zoek ik veertig mannen die in de huid durven kruipen van een Gotische krijger of een Romeinse soldaat. De figuranten hoeven geen tekst in te studeren noch ervaring te hebben, maar ze moeten over een flinke dosis lef beschikken en uiteraard aanwezig zijn bij de opvoeringen op 12 en 13 april in cc De Mol in Lier", besluit Ronny De Jonghe.

Geïnteresseerden mogen zich melden bij Ronny De Jonghe en worden dan vervolgens uitgenodigd in de repetitiezaal in Duffel op zaterdag 23 maart tussen 10 en 12u. Wie geselecteerd wordt, moet zich vanaf 2 april vijf keer per week kunnen vrijmaken voor de repetities.

Info: 0472.43.80.99, Ronny@den-es.be

Chris VAN ROMPAEY
Foto Dirk Van de Velde

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio