Lampard: "Een echt genot om met Hazard samen te spelen"

Lampard: Een echt genot om met Hazard samen te spelen

Lampard: "Een echt genot om met Hazard samen te spelen"

Print
Eden Hazard speelt momenteel de pannen van het dak bij Chelsea. Volgens zijn ploegmaat Frank Lampard, al jarenlang een boegbeeld van de Blues, heeft de Rode Duivel alles in zich om uit te groeien tot een van de allerbeste voetballers ter wereld.

"Hij is nog maar 22, wat mensen wel eens durven te vergeten. De wereld ligt aan zijn voeten. Ook met de druk kan hij goed om want hij is zo goed", zegt Lampard maandag op de Chelsea-website.

Rustig

De 34-jarige middenvelder omschrijft Hazard als "een heel rustige jongen die zich weinig van de dingen aantrekt". "Die rust zie je ook in zijn spel", zegt Lampard. "Hij is snel en wendbaar en kan dat tikje extra brengen dat alle grote aanvallers hebben."

Lampard vergelijkt Hazard met Gianfranco Zola, de kleine Italiaan die rond de eeuwwisseling het mooie weer maakte bij Chelsea. "De carrière van Eden is nog relatief pril maar wat hij tot dusver heeft getoond, doet geloven dat hij een van de allerbeste spelers in de wereld kan worden. Ik hoop dat hij deze lijn kan doortrekken want het is een echt plezier om met hem samen te spelen."

Belga
Archieffoto

Meer sportnieuws