Celebs

Kelly Pfaff: "Mijn kinderen zijn geen individu meer"

Print

Kelly Pfaff: Mijn kinderen zijn geen individu meer

Kelly Pfaff is blij dat de serie rondom de Pfaffs erop zit. "Ik wil mijn kinderen nu vooral beschermen", vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Al gaat het vaak meer over afschermen dan beschermen, zo blijkt.

"Als Shania haar eerste lief heeft, wil ik niet dat ze daarmee in de boekjes komt. Over mijn lijk. Ik zie de dochter van Erik en Sanne met haar vriendje poseren en de dochter van Margriet Hermans ook: iedereen doet wat hij wil, maar ik wil dat ab-so-luut niet. Tot hun 21ste, niet hun 18de, ik ben nog van den oude stempel, doen ze wat mama en papa zeggen en daar horen geen interviews bij. Shania en Kenji mogen zelfs geen profiel op Facebook aanmaken. Dat kan alleen maar problemen veroorzaken", aldus Kelly Pfaff.

"Weet je wat het ergste is? Mijn kinderen worden gereduceerd tot een naam. Ze zijn geen individu meer, maar een Pfaff. Terwijl ze verdorie Gooris heten met hun achternaam."

"Toen we Kenji gingen inschrijven bij een voetbalploeg, schreven ze Kenji Pfaff op. Daar word ik lastig van. Als het over mijn schoonbroer gaat, staat er Nicolas van de Pfaffs. Op die manier komt alle onzin op de hele familie terecht. Ieder van ons moet altijd meebetalen als er eentje eventjes buiten de lijntjes kleurt. Ik vind dat erg voor mijn kinderen. En voor mijn ouders."

Lees ook:
Kelly Pfaff: "Heb een zware depressie gehad"
Video: Kelly Pfaff brengt eigen single uit
Kelly en Sam: "Geen sleur in de slaapkamer!"

Photo News

NIET TE MISSEN