Zware verkeershinder op E314 tussen Lummen en Brussel

Zware verkeershinder op E314 tussen Lummen en Brussel

Zware verkeershinder op E314 tussen Lummen en Brussel

Print
Op de E314 tussen Lummen en Leuven zijn maandagochtend twee personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen vier personenwagens en een bestelwagen. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Door het ongeval is de snelweg ter hoogte van Tielt-Winge versperd in de richting van Leuven. Er zijn alternatieve routes voorzien.

Het ongeval gebeurde rond 08.50 uur in omstandigheden die nog niet helemaal duidelijk zijn. Door de botsing zat de bestuurder van één van de betrokken wagens gekneld in zijn voertuig. Hij moest door de brandweer bevrijd worden en is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede bestuurder raakte lichtgewond en is eveneens naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 10.15 uur was de snelweg nog steeds volledig versperd, maar waren de takeldiensten al aan het werk. Het verkeer dat vanuit Lummen en Hasselt naar Brussel en Gent wil, kan beter omrijden via Antwerpen. Een andere mogelijkheid is de E314 verlaten via afrit 22 in Bekkevoort en vervolgens de richtingaanwijzers met letter 'L' volgen tot oprit 24 van de E313, in Aarschot.

Archieffoto

MEEST RECENT