Hoogstraten Leeft schenkt zitpenningen aan goed doel

Hoogstraten Leeft schenkt zitpenningen aan goed doel

Hoogstraten Leeft schenkt zitpenningen aan goed doel

Print
Hoogstraten - De gemeenteraadsleden van Hoogstraten Leeft hebben een cheque ter waarde van 1350 euros geschonken aan 'De Slinger'.
Deze Hoogstraatse jongerenvereniging, met lokaal in de oude boerderij van Wortel-Kolonie, organiseert ontspanningsnamiddagen voor kinderen van 3 tot 21 jaar met een beperking.

"Op de gemeenteraad van 31 januari werd afgesproken dat de raadsleden hun zitpenning, voor ons was dat 9 maal 150 euros, zouden afstaan aan een goed doel", zegt fractievoorzitter Ho Leeft, Marc Van Aperen.

Katrien Brosens (Ho Leeft):"Onze partij heeft enorme bewondering voor de inzet van de vrijwilligers van 'De Slinger'. We hopen zo deze prachtige organisatie een hart onder de riem te steken, opdat zij hun goed werk nog lang kunnen verder zetten".

"Hierbij roep ik de andere gemeenteraadsleden op om ook hun belofte na te komen", besluit Katrien.

"Het geld kunnen we goed gebruiken en zullen we nuttig besteden aan de afwerking van ons lokaal in Wortel-Kolonie", verklaart Marleen Bastiaansen.

Jongeren met een beperking kunnen nog steeds lid worden van 'De Slinger'.

"Jonge, dynamische begeleiders en begeleidsters die ons team willen versterken zijn uiteraard ook van harte welkom", voegt Freek Broers er nog aan toe.

info: deslinger@live.be

Ivan Van Driessche
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio