Nathalie Meskens: "Ik heb het geluk aan mijn gat hangen"

Nathalie Meskens: Ik heb het geluk aan mijn gat hangen

Nathalie Meskens: "Ik heb het geluk aan mijn gat hangen"

Print
Danni Lowinski, Tegen de sterren op, de titel van ‘populairste tv-persoonlijkheid’... Het is tegenwoordig weer al Nathalie Meskens (30) wat de klok slaat.

Je noemt Danni Lowinski ‘een vrouw die geen cadeaus van het leven heeft gekregen’. En jij, heb jij cadeaus gekregen?
Ik vind van wel: ik heb het geluk aan mijn gat hangen, zeg ik altijd. Je kan me moeilijk een pechvogel noemen. Ik merk vaak dat, eenmaal ik beslist heb om aan een productie mee te werken, mensen snel enthousiast worden, mee op de kar springen. Niet dat ik nooit in slechte series heb gespeeld, maar meestal lukken mijn projecten wel, en worden ze goed onthaald.

Nog een cadeau dat jij van het leven hebt gekregen, is je uiterlijk, als we de vele mannen op allerhande internetfora mogen geloven.
En toch wagen die mannen nooit hun kans bij mij. Ik denk dat ik uitstraal dat zij, mochten ze het dan toch eens willen proberen, zich - hoe zal ik het zeggen - een beetje belachelijk zouden maken… (lacht) Ik ben supergelukkig getrouwd. Iedereen weet dat, dus ook die mannen.

Jeroen, jouw wederhelft sinds zeven jaar, is ook populair bij de dames. Zijn er vrouwen die redeneren van: ‘Eens zien of ik de man van Nathalie Meskens kan binnendoen’?
Dat ze maar proberen, hé!

In die zeven jaar is er veel gebeurd. Je werd alsmaar populairder, om maar iets te noemen. Hoe belangrijk was geld in de professionele beslissingen die je hebt gemaakt?
Ik ga daar eerlijk in zijn: ik vind geld zéér belangrijk. Omdat ik er mijn vrijheid mee koop, mensen mee betaal om dingen te doen die ik zelf niet wil doen. Ik zou zeer ongelukkig zijn als ik geen geld had, wat niet betekent dat ik mijn beslissingen laat afhangen van het financiële plaatje. Zo maken we bijvoorbeeld géén winst met Yam Thai, en dat zal ook de volgende jaren niet aan de orde zijn.

Gezinsuitbreiding heeft bij jullie blijkbaar nog nooit op de planning gestaan.
Klopt, dat moedergevoel wil maar niet komen. En als dat gevoel er niet is, moet je dat ook niet forceren. Dus wachten we er nog mee. Misschien komen er ooit kinderen, misschien ook niet.

Lees het volledige interview in uw weekendkrant.

Jo Smeets
Foto Isopix

Nu in het nieuws