Winkelcentrum in Nekkerspoel breidt uit

Winkelcentrum in Nekkerspoel breidt uit

Winkelcentrum in Nekkerspoel breidt uit

Print
Mechelen - Nog zeker tot aan de zomer huist Wim Pissens met zijn Video-Take in prefablokalen op de site van het winkelcentrum in Mechelen-Nekkerspoel. Dat breidt uit met een vestiging van Action en Wibra, en ook zijn videozaak krijgt er een plekje.
Wie langs de Nekkerspoelstraat passeert, merkt dat een gedeelte van de winkels in de buurt van de Sint-Libertuskerk zijn gesloopt. De vestigingen van Eldi en Grando keukens zijn verdwenen. Die laatste winkel verhuisde naar Lier, en ook Video-Take lijkt er niet meer te zijn. "Er zijn wel meer mensen die dat denken. Maar nee, we zijn er nog. En ook in het nieuwe gebouw huren wij een plekje", zegt Pissens, die de zaak samen met zijn beste vriend Daniel Nuñez Sanchez al twaalf jaar uitbaat.

In de zomer hoopt hij te verhuizen naar de nieuwbouw, op de site waar vorige week de winkels werden gesloopt. Normaal gezien start volgende week de bouw van de nieuwe winkelruimte. "Die is dubbel zo groot als de vorige. We breiden uit van 960 naar zo'n 2.000 vierkante meter", zegt Cederic Gommeren van Aktua Invest uit Wilrijk (Antwerpen). In de winkels hebben Video-Take en Eldi opnieuw ruimte gehuurd, en ook Wibra en Action, een winkel die erg goedkoop allerhanden producten verkoopt en ongeveer de helft van de plek inneemt.

SVH

Foto Gil Plaquet

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio