Lannoo verhuist Boekenmarkt voor het eerst naar Lier

De Boekenmarkt van uitgeverij Lannoo verhuist dit jaar voor het eerst naar Lier. Van woensdag 20 tot zondag 24 maart is de Boekenmarkt te gast in het voetbalstadion van Lierse SK.

Van Rompaey Chris

"De Boekenmarkt van Lannoo is sinds jaar en dag een begrip in haar thuisstad Tielt. Elke editie komen duizenden mensen langs om hun keuze te maken uit talrijke schitterende kwaliteitsboeken tegen scherpe prijzen", zegt woordvoerder Laurence Deschout.

Dit jaar verhuist de Boekenmarkt dus voor het eerst naar Lier en dat gebeurt in samenwerking met de Lierse boekhandel Van In. "Kom langs en snuffel tussen de talrijke schitterende romans, droom weg met de exotische reisgidsen, verdiep je in de interessantste kunst- en fotoboeken, laat je meeslepen door de geweldige kinder- en jeugdboeken of krik je kennis op met onze relevante zelfhulpboeken. We bieden ook een uitgebreid gamma aan schoolspullen aan", vertelt Laurence Deschout.

De Boekenmarkt is geopend op woensdag 20 maart, donderdag 21 maart en vrijdag 22 maart van 13u tot 19u. Op zaterdag 23 en zondag 24 maart kunt u de Boekenmarkt bezoeken van 10u tot 17u.

Info:

Chris VAN ROMPAEY


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio