1 / 2

Project Wolf officieel van start

De vrijwilligers van Project Wolf vieren dit weekend hun verhuizing naar de Hanswijkstraat in Mechelen-centrum. In het medialab kunnen jongeren terecht om zelf radio, video's en magazines te maken. De jeugd krijgt ook de mogelijkheid om zelfs foto's te maken, en te lay-outen.

fvangarderen

Vrijdag, de eerste dag van het openingsweekend, stond radio centraal. Voor hun radiomarathon nodigden de jongeren enkele gasten uit: actrice Moora Vander Veken, dj Merdan Taplak en burgemeester Bart Somers (Open Vld) waren te gast in de studio. Ook Jonas Meukens werd uitgenodigd, de voormalige zanger van X!NK, dat deelnam aan Junior Eurosong: "Project Wolf is een mooi inititatief. Het is positief dat jongeren de kans krijgen om aan een dergelijk project mee te werken", zegt hij.

Zaterdagmorgen kan jong en oud om 10u in de Hanswijk terecht voor het GROMMbijt. Dan stellen de medewerkers van GROMM trots de tweede editie voor van hun driemaandelijks magazine. Vanaf 14u start een vierdelige workshop muziekclips maken. Na de vertoning van de film 'On the road' wordt de tweedaagse afgesloten met een hapje en een drankje.

Beluister hieronder de radio-opname van de wolven met schepen van Jeugd Greet Geypen, die al in de studio langsging:

Meer info vind je hier.

GRBE

Foto: PH

MEER OVER Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio