Hommage aan Dave met onder meer Sergio en Johan Stollz

Print
Willebroek - De ?Hommage aan Dave' krijgt enkele kleppers over de vloer als Sergio en Johan Stollz. Het hommageteam onder leiding van Johnny Nonclercq is stilaan klaar voor vrijdag 12 en zaterdag 13 april.
Johnny Nonclercq kondigt tevens een interview aan rond 'Hommage aan Dave' op Radio 2 in het populaire radioprogramma 'De Madammen', tussen 10 en 12 uur op dinsdag 19 maart. Nog voor de officiële persvoorstelling van dit evenement wil Johnny Nonclercq al enkele artiestennamen vrijgeven. De hommage aan Dave, die voor enkele maanden overleed, is een eerbetoon aan deze unieke Willebroekenaar die in het artiestenwereldje geen onbekende was.

De organisatie maakt ook nu al bekend dat ook de presentatoren mogen 'gezien' worden. Het gaat om de man van Vlaanderen Vakantieland Ben Roelants, trouwens met Willebroekse roots, en ook Michiel De Vlieger, volop bezig met 'De Slimste Gemeente'. Naast Sergio en Johan Stollz wordt ook Gregory Frateur, frontman van de alternatieve popgroep DezMona en Ivann al genoemd om op zaterdag 13 april in de gemeentelijke feestzaal op te treden.

De opbrengst van de shows gaat integraal naar drie goede doelen die Dave nog zelf koos: de vzw Groenlaar, het IE-zwembad Dolfijntje en Kom op tegen Kanker. Kaarten kosten 20 euro, bestellen bij Johnny Nonclercq (0475-40.32.29), Sofie Ratinckx (0478-37.76.93) of Ludo Deferme (03-866.10.68). Er zijn ook cava-tafels voor zes of acht personen te reserveren. Reserveren hiervoor verplicht.

Jan BOEY
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio