Eerste Ladiesday in Nijlen

Eerste Ladiesday in Nijlen

Eerste Ladiesday in Nijlen

Print
Nijlen - Zondag vindt in Nijlen de eerste Ladiesday plaats. Er wordt een massa volk verwacht, want de voorverkoop liep als een trein.
Het initiatief gaat uit van Ingrid Tielemans van Tigri Fashion uit de Hooidonkstraat. "De vijfhonderd beschikbare kaartjes zijn al lang uitverkocht. Iedereen krijgt een goedgevulde goodiebag. Er kan ook nog aan de deur betaald worden aan 2,5 euro, maar die mensen krijgen geen goediebag mee naar huis. Hoe ik de grote interesse kan verklaren? Ik denk dat het vrij vernieuwend is in Nijlen. Al zijn er ook heel veel kaarten buiten de gemeente verkocht. Ook de handelaars van Nijlen waren niet zo snel om in te schrijven om een standje te zetten. Maar dat kan de komende jaren nog groeien. In de herfst doe ik zeker al een tweede editie", zegt Ingrid.

Heel wat diensten zijn gratis op de beurs, zoals een massage. Het is de bedoeling dat de vrouwen zich geen moment zullen vervelen. "We hebben een ruim aanbod aan make-up, kleren, parfum, kunst, juwelen, cupcakes, accessoires, workshops, seksspeeltjes, kaarsen, decoratie, massage, wimperverlengingen, enzovoort. Allemaal dingen waar vrouwen zich mee kunnen verwennen. Allemaal dingen ook die slecht zijn voor de portemonnee van de mannen. Maar ze mogen gerust mee komen om te betalen. En terwijl ze wachten kunnen ze aanschuiven aan de grote toog aan de inkom."

Bezoekers zijn zondag welkom van 13 tot 18u in de Gildenzaal.

Foto Joren De Weerdt

Bert Provoost

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio