PSG-directeur Leonardo vraagt vriendin ten huwelijk op tv (video)

Leonardo, technisch directeur van voetbalclub PSG, heeft zijn vriendin Anna Billo ten huwelijk gevraagd tijdens een interview op de Italiaanse televisiezender Sky Italia. Het interview werd afgenomen naar aanleiding van de loting voor de kwartfinales van de Champions League. Billo werkt als journaliste voor de Italiaanse zender.

"Wil je met me trouwen?", vrouw Leonardo aan de vrouw, die behoorlijk verrast was. "Je moet wel antwoorden", zei de Braziliaan toen het antwoord op zich liet wachten. "We zullen het er thuis wel eens over hebben", was het eerste antwoord van Billo. "Het is eenvoudig, je moet gewoon ja zeggen", drong Leonardo aan, waarop Billo dan toch instemde.

"We gaan twee feesten geven, één in Milaan en één in Brazilië", besloot Leonardo. "Hij is gek geworden", zuchtte Billo. De 43-jarige Leonardo en de 36-jarige Billo hebben samen één kind. Dat sinds november 2011.

Domenech

Het aanzoek van Leonardo doet terugdenken aan een gelijkaardige opvoering van de voormalige Franse bondscoach Raymond Domenech. Hij vroeg zijn vriendin Estelle Denis ten huwelijk na de met 2-0 verloren interland tegen Italië. Door die nederlaag werd Frankrijk uitgeschakeld op het EK 2008.

Bekijk de beelden van het aanzoek op YouTube:

Belga

Foto: YouTube
Meer sportnieuws