13-jarige van school gestuurd na seksfilmpje van klasgenoot

13-jarige van school gestuurd na seksfilmpje van klasgenoot

13-jarige van school gestuurd na seksfilmpje van klasgenoot

Print
In Luik is een jongen van 13 jaar van school gestuurd die ervan beschuldigd werd een filmpje online te hebben gezet waarin hij seks had met vijf meisjes van zijn klas. Achteraf bleek een van zijn vrienden de schuldige. Dat weet Het Nieuwsblad.

De bewuste video zou dus door een schoolkameraad op zijn YouTube-account geplaatst zijn. In een tekenfilmpje werd een seksscène geïmiteerd waarbij de hoofden van de personages vervangen werden door foto's van de hoofden van de geschorste jongen en vijf meisjes van zijn klas. "In het filmpje probeerden ze zogezegd de verschillende standjes uit de Kamasutra uit", vertelt zijn moeder.

Bedreigingen

Volgens de moeder bedreigde een vader van een van de meisjes haar zoon zelfs met de dood. "'Hij durfde zich nergens meer te vertonen. Iedereen wees hem met de vinger. Niemand nodigde hem nog uit op verjaardagsfeestjes", klinkt het.

Acht maanden later kwam de waarheid aan het licht. De moeder van de schuldige schoolkameraad heeft haar excuses aangeboden, in naam van haar zoon. "Het was bedoeld als een grap. Hij had nooit gedacht dat het zo'n gevolgen zou hebben".

MCe
Archieffoto

.

Nu in het nieuws