Vrouw steekt man neer met keukenmes

Vrouw steekt man neer met keukenmes

Vrouw steekt man neer met keukenmes

Print
Heist-op-den-Berg - De Mechelse onderzoeksrechter heeft een vrouw uit Itegem (Heist-op-den-Berg) aangehouden op beschuldiging van poging tot doodslag. Ze verwondde haar vriend met een keukenmes.
Het motief van de steekpartij die donderdagmorgen in hun woning in de nieuwe straat Ter Strapen plaatsvond, is nog lang niet uitgeklaard. Feit is zeker dat het koppel, dat al enkele jaren samenwoont, rond 4u in een hoogoplopende ruzie verwikkeld raakte. De gemoederen raakten zodanig verhit dat Wendy N. op een bepaald ogenblik naar een keukenmes greep en haar vriend ermee in de arm en de borststreek stak.

Het slachtoffer viel hevig bloedend neer op de grond. De vrouw heeft daarop zelf naar de hulpdiensten gebeld. Het slachtoffer werd ijlings naar het ziekenhuis in Lier gevoerd. Hij verkeert niet in levensgevaar en kon gisteren zelfs al verhoord worden door de politie. Het slachtoffer is een zekere Anthony C., een vroegere cafébaas uit Heist-op-den-Berg. De vrouw, die op het moment van de feiten dronken was, werd in de politiecel opgesloten. Ze zou zich ook agressief hebben gedragen bij haar arrestatie.

Archieffoto Photo News

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio