Kapelse N-VA leden kiezen voor een nieuw bestuur

Kapelse N-VA leden kiezen voor een nieuw bestuur

Kapelse N-VA leden kiezen voor een nieuw bestuur

Print
Kapellen -

De N-VA leden van Kapellen hebben een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Vital Lambert werd met een grote meerderheid aan stemmen verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij wordt daarin bijgestaan door Frank De Schepper die ondervoorzitter wordt. Samen gaan ze sturing geven aan de in de verkiezingen beloofde 'kracht van verandering'.

Vital Lambert is 47 jaar en werkzaam als hoofdoperator in de chemische sector. Binnen het N-VA bestuur in Kapellen was hij tot nu toe vooral actief als campagneleider en ledenverantwoordelijke. Sinds januari zetelt hij in de nieuwe OCMW-raad. Frank De Schepper (pre-sales verantwoordelijke, 44 jaar) werkte de afgelopen verkiezingen zeer actief mee aan de campagne.

Vital Lambert: “Samen met Frank ga ik de komende jaren sterk inzetten op het verder dynamiseren van ons dagelijks bestuur zodat we onze fracties in de gemeente- en OCMW-raad optimaal kunnen ondersteunen”, aldus Lambert. “Sinds het resultaat van de afgelopen verkiezingen werken we samen met onze coalitiepartner Open Vld aan een doordacht en dynamisch gezamenlijk project voor Kapellen. Dit succesvol helpen uitvoeren en ondertussen onze lokale werking verder uitbouwen, is een uitdaging die Frank en ik met plezier opnemen.”

Ellen De Proost

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio