Middenschool GO!Geel schenkt 500 euro aan Kom Op Tegen Kanker

Print

Middenschool GO!Geel schenkt 500 euro aan Kom Op Tegen Kanker

Geel - Enkele leerlingen van 2A1 Handel, Joey T. en Caitlin A. hebben de voorbije maanden allerlei verkoopmomenten op hun school georganiseerd voor het goede doel Kom op tegen Kanker.
Ze hebben dit goede doel zelf gekozen en de verkoopmomenten volledig zelf georganiseerd met de hulp van hun vakleerkracht, mevrouw Smets. Dit gebeurde in een project verkoop tijdens hun lessen Handel.

Tijdens hun drie verschillende verkoopacties hebben ze bureaukalenders, kippenboutjes met saus, cupcakes, pudding en Valentijngadgets op de speelplaats van de Middenschool GO!Geel verkocht.
Ze kozen dit goede doel om de mensen met kanker te helpen en te steunen.

Hun totale opbrengst was 500 euro, die volledig naar Kom op tegen Kanker gaat.

Gedurende het project verkoop leerden ze veel bij zoals correct omgaan met klanten, juist handelen met geld, berekeningen van onkosten en opbrengsten, . . Ze vonden dit project heel leuk en leerzaam, hoewel het niet altijd gemakkelijk was met de verschillende taken en de vele keuzes die moesten gemaakt worden. Gelukkig hadden ze tijdens dit project minder huiswerk en hielpen ze bovendien mensen die erg ziek zijn. Daarom deden ze het heel graag!

Marc Leysen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio