Bezoek zondag Janssen Pharmaceutica tijdens dag van de Zorg

Zondag 17 maart is het Dag van de Zorg. Meer dan veertig zorginstellingen in Antwerpen zetten dan hun deuren open.

Voor de eerste keer opent ook Janssen Pharmaceutica in Beerse de deuren. Tom Heyman, CEO, Janssen Pharmaceutica: “Wat wij bij Janssen Pharmaceutica doen, is direct gelinkt aan de zorg die elk van ons vroeg of laat nodig heeft. Ons bedrijf investeert al meer dan een halve eeuw in de zorg voor mensen en dit door een aanhoudende zoektocht naar nieuwe medicijnen”.

Op de Dag van de Zorg kunnen bezoekers exclusief achter de schermen van Janssen kijken. “Ziekte veroorzaakt pijn en lijden bij de patiënt, én hartzeer bij iedereen die om hem geeft. Maar door de inzet van ons team en onze partners, elke dag opnieuw, is er hoop voor de patiënten,” vervolgt Sonja Willems, Managing Director Benelux bij Janssen Pharmaceutica en Voorzitter van de Board van pharma.be. “Deze zorg en inzet voor de gezondheid van ieder van ons, willen we op de Dag van de Zorg graag delen met het grote publiek.”

Vooraf inschrijven is niet nodig. Bezoekers die met de auto komen, dienen te parkeren op Parking Zuid, te bereiken via de rode lichten aan de Gierlesteenweg te 2340 Beerse (volg de bewegwijzering). Voetgangers en fietsers nemen de hoofdingang aan de Turnhoutseweg 30 te 2340 Beerse. De laatste toegang is voorzien om 16u.

Janssen Pharmaceutica zoekt technische profielen. Meer info op janssenjobs.be

Een overzicht van de andere zorginstellingen die zondag in Antwerpen toegankelijk zijn en de vacante jobs kan u vinden via deze link.

Foto: PhotoNews

Nu in het nieuws