Nainggolan en co. dreigen met staking

Nainggolan en co. dreigen met staking

Nainggolan en co. dreigen met staking

Print
De spelers van de Italiaanse eersteklasser Cagliari zijn het beu. Ze pikken het niet langer dat ze om de haverklap moeten uitwijken naar een ander stadion, ook al spelen ze een thuismatch. De ploeg van Rode Duivel Radja Nainggolan (foto) dreigt met een staking.

Nadat de renovatie van het Arenas-stadion van de Italiaanse eersteklasser Cagliari enkele maanden geleden voltooid werd, bleek dat het niet aan de veiligheidseisen voldeed. In september kreeg Cagliari zelfs een nederlaag aangesmeerd nadat de thuismatch tegen AS Roma niet kon doorgaan met dank aan Cagliarivoorzitter Massimo Cellino. Die had de fans domweg opgeroepen toch naar de wedstrijd te komen, ondanks dat het duel wegens veiligheidsoverwegingen zonder publiek moest worden afgewerkt.

Tegen Sampdoria moet Cagliari nu opnieuw uitwijken en dat zijn de spelers meer dan beu. Uit protest dreigen Rode Duivel Radja Nainggolan en co die ‘thuismatch’ niet te spelen als besloten wordt dat er ook voor die match geen publiek toegelaten wordt.

PIVAN/FiVr
Archieffoto PhotoNews

MEER VOETBALNIEUWS