Britse serie 'The Office' plant eenmalige comeback

Print
Ricky Gervais zal nog één keer schitteren in de Britse hitserie 'The Office'. BBC plant tien jaar na de laatste episode een enkele benefietaflevering voor 'Red Nose Day', een initiatief van Comic Relief.

Op 15 maart zal de irritante manager David Brent, gespeeld door komiek Ricky Gervais, nog één maal op de televisie te zien zijn. In 'The Office Revisited' pakt Gervais de draad op na tien jaar. Zijn personage werd toen ontslagen als manager van een bedrijf dat papier verkoopt. Ondertussen slijt de ietwat zielige David Brent schoonmaakmiddelen en is manager van enkele popgroepen.

De originele serie 'The Office' verscheen voor het eerst op het Britse scherm in 2001. De reeks telde twee seizoenen met telkens zeven afleveringen. Door het grote succes van Brent & co kwam er een Amerikaanse remake in 2005. De show zit nu aan het negende en laatste seizoen. Op 16 mei zal de finale getoond worden op de Amerikaanse televisie.

De Britse serie werd gelauwerd met zes Bafta's en twee Golden Globes. De eenmalige aflevering komt er in teken van 'Red Nose Day'. Dit is een project van Comic Relief, een benefietorganisatie van de BBC die geld inzamelt voor verschillende goede doelen.

Hieronder krijgt u alvast een voorproefje van de eenmalige episode:

Foto BBC

MEEST RECENT