Giggs (Man U) doet er nog een jaartje bij

Giggs (Man U) doet er nog een jaartje bij

Giggs (Man U) doet er nog een jaartje bij

Print
De Welshe middenvelder Ryan Giggs heeft zijn contract bij de Engelse vicekampioen en huidige lijstaanvoerder Manchester United met een jaar verlengd. De 39-jarige winger blijft zo minstens tot juni 2014 op Old Trafford aan de slag. Dat maakte Manchester United vrijdag bekend.

Giggs debuteerde in 1991 bij de Mancunians en is er momenteel aan zijn 22ste seizoen bezig. In totaal droeg hij 931 keer het rode shirt van United en scoorde daarin 168 doelpunten. Zijn prijzenkast is ronduit indrukwekkend: hij won twaalf keer de Premier League, vier FA Cups, drie League Cups, twee keer de Champions League, een SuperCup, een intercontinentale cup en het WK voor clubs.

"Wat kan ik nog over Ryan zeggen? Hij is een uitstekende speler en een voorbeeld voor ons allen. Hij lijkt elke week een nieuwe mijlpaal te bereiken en zit nog steeds boordevol energie", vertelde zijn coach Alex Ferguson.

Als Giggs dit weekend in actie komt in de wedstrijd tegen Norwich City op de 28ste speeldag in de Premier League, rondt hij de magische kaap van 1.000 officiële wedstrijden.

Foto Photo News

Meer sportnieuws