Celebs

Wie overleeft de Battles in 'The Voice'? (video)

Print

Wie overleeft de Battles in 'The Voice'? (video)

De tocht naar de top is lang, gelukkig is de gids ervaren. Zo is het ook met 'The Voice', waarin vanavond de 'battles' een aanvang nemen. Nieuw dit jaar is dat de verliezers 'opgevist' kunnen worden door de kapiteins van de andere teams.

Elke coach heeft twaalf kandidaten. Van die 48 komen er vanavond al twaalf in de ring. Jana De Valck neemt het op tegen Jaouad Alloul, Chris Medaer, de Paalse postbode, zingt met (en tegen) Brent Redant, Kaat Verschueren neemt het op tegen Eva & Elias Storme. Wie de andere drie duels straks zingen, zullen we pas tijdens de uitzending te weten komen. De winnaars van deze muzikale krachtmetingen mogen naar de liveshows.

Nieuw in deze tweede jaargang van 'The Voice' is dat de verliezers van de duels eventueel door een andere coach kunnen worden opgevist of in de taal van het tv-format: 'gestolen'. Volgens de regels van het spel mag elke coach zes van de twaalf kandidaten uit zijn team meenemen naar de liveshows plus twee 'gestolen' kandidaten. De liveshows worden dus gezongen door 32 kandidaten.

De hulpcoaches blijven op één na dezelfde als vorig jaar. Nieuw is Cathy Van Houcke, die les geeft aan de muziekschool Metronoom in Brugge en basgitaar speelt in haar eigen band OctavOng.

The Voice van Vlaanderen, vtm, 20u30

Beeld vtm

NIET TE MISSEN