Vriendin organiseert tweede Matti Memorial

Vriendin organiseert tweede Matti Memorial

Vriendin organiseert tweede Matti Memorial

Print
Schoten - Het is inmiddels twee jaar geleden dat de 21-jarige Mattias Van der Stighelen, zoon van reclameman Guillaume Van der Stighelen, om het leven kwam door een ongelukkige val in een trapgat. Zijn vriendin Nina Mampaey (24) organiseert zaterdag voor de tweede keer de Matti Memorial.
"Het was een heel evidente keuze om een tweede maal een Memorial te houden.
Het is ook de bedoeling dat we deze traditie volhouden en elk jaar een mooi moment rond 2 maart te organiseren. Het doet heel goed om elk jaar weer samen te komen en te zien dat er toch nog heel veel volk aan Matti denkt.
Ook al is het een trieste datum, we proberen zo veel mogelijk liefde, vriendschap en "Better Together" op deze dag samen te brengen. Het plan is zelfs zo om de Memorial misschien elk jaar groter en groter te maken. Net zoals Kris, Guillaume, Joline en de rest van de familie en vrienden, wil ik dat men elk jaar weer terug denkt aan Matti. Niet per se aan zijn overlijden, maar aan hoe hij was en wat hij betekende voor iedereen", vertelt ze.

Vanaf 20u is er voor iedereen die dit wenst de mogelijkheid om een kaarsje te komen branden voor Matti aan de trappen voor het Kasteel van Schoten. De familie komt daar bij elkaar, samen met vrienden, kennissen, en al wie Matti in zijn of haar hart draagt. Dit is dus een openbare bijeenkomst, waar iedereen welkom is. Het is uiteraard wel een heel serene bijeenkomst, een moment om samen te zijn, na te denken, enzovoort.

GRWO
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio