Eerste namen Antwerpse Summerfestival zijn bekend

Print
Het Antwerpse Summerfestival is aan zijn vijfde editie toe. De ticketverkoop gaat vandaag van start en daarom geeft de organisatie de eerste 66 namen vrij.

Het festival zal terug doorgaan op Nieuw-Zuid in Antwerpen op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Het dansfeest zal nu twee dagen in beslag nemen in plaats van één. De kampeerders kunnen maar liefst vier dagen op de weide terecht.

Liefhebbers kunnen genieten van internationaal en nationaal talent op de Antwerpse hoogmis van de elektronische muziek. Martin Solveig, John Dahlbäck en Dada Life zijn de internationale toppers. Maar er is ook een focus op talent van eigen bodem, zo treedt onder andere Basto aan. De groep, bestaande uit twee DJ-broers, maakte onder andere de beats voor wereldhit 'Scream & Shout' van Will.I.Am en Britney Spears. Ook DJ's Regi en Wout zullen achter de knoppen staan op Summerfestival.

De ticketverkoop gaat vandaag van start. Om de vroege vogels te belonen is er ook een 'Early Bird'- korting van kracht. Deze korting loopt tot 31 maart. Voor een dag Summerfestival betaalt u 41 euro. Een volledig vip-weekend met camping én 'Early Bird'-korting kost u slechts 90 euro.

Met onderstaand filmpje kan u de sfeer al even opsnuiven.

Voor meer info en tickets kan u op www.summerfestival.be terecht.

Foto Patrick de Roo

MEEST RECENT