1/2

Karen (K3) bouwt al 4 jaar aan villa van 1.500.000 euro: "Ze zouden beter hun facturen eens betalen"

Karen Damen heeft een droomlocatie gevonden in het Antwerpse Lint om haar grote villa met ondergrondse garage en uitgebouwde muziekstudio op te bouwen, maar vier jaar na de opstart van de werken is de villa nog steeds niet klaar.

Volgens TvFamilie kost de villa van Karen Damen maar liefst 1.500.000 euro. Een smak geld, ware het niet dat er achterstallige betalingen zijn volgens het magazine. "Ik ken veel mensen die eens tegen haar Porsche zouden willen rijden. Ze zou beter eerst onze facturen betalen, voor ze met haar Porsche in de kranten gaat staan", klinkt het bij een aannemer.

De man in kwestie moet nog zo'n 4.000 euro krijgen van de vrouw. "We werden gevraagd om naar de werf te komen en een offerte op te maken. Dat deden we met plezier, want klant is koning. Dus stelden we een offerte op met een scherpe prijs. Maar eens opgemaakt, vroegen ze ons om nog eens ter plaatse te komen. 'Voor enkele aanpassingen', klonk het. Zo moesten we nog vier keer terugkomen. Ze weten totaal niet wat ze willen. Of beter gezegd: Anthony weet het niet."

Pronken met hun Porsche

"Uiteindelijk kwamen we tot een overeenkomst. Maar toen alles op papier stond, stapte Anthony met onze offerte naar een concurrent! Dat doe je toch niet? Natuurlijk kon die toen een nog scherpere prijs bieden. Maar wij hadden al het voorbereidende werk gedaan. De werfbezoeken en offertes kosten ook geld. We hebben de factuur opgestuurd, maar ik wacht nog altijd op mijn geld. Ik ben niet de enige. En dan maar pronken met hun Porsche."

De architect van het duo is heel wat positiever over Karen Damen en haar man Anthony. "Aan de villa hebben inderdaad zo'n 18 aannemers gewerkt. Dat is niet weinig en ik geef toe dat het project langer duurt dan normaal. Maar als er iets niet in orde is, is het logisch dat er niet betaald wordt, toch? Eerst moet de aannemer in kwestie het euvel verhelpen. En daar krijgen zij allemaal de kans toe. In mijn ogen is iedereen die correct werk heeft geleverd intussen betaald. Karen en Anthony zijn correcte mensen."

Lees ook: Karen Damen (K3): "Wereld vergaat op 21 december" Karen Damen gaat achter dader vluchtmisdrijf aan Karen Damen: "Geen zin om de harde tante te spelen die cynisch uit de hoek komt" Karen Damen: "Onbewust wist ik dat Gert Verhulst niet de man voor mij was"

BEKIJK DE VIDEO: Porsche Cayenne rijdt zich muurvast en erger