Mode

Cindy Crawford stelt lentecollectie voor in C&A pop-up store Brussel

Print

Cindy Crawford stelt lentecollectie voor in C&A pop-up store Brussel

Het Amerikaanse topmodel Cindy Crawford heeft woensdag haar lentecollectie voor modeketen C&A voorgesteld. Dat deed ze in de pop-up store op de Gulden Vlieslaan in Brussel. De collectie is vanaf 28 februari verkrijgbaar in alle C&A-winkels.

Het is de tweede keer dat het model samenwerkt met de keten. Ze lanceerde haar eerste modecollectie "Cindy Crawford @ C&A" in de herfst en tekende nu met de ontwerpers van C&A een eigen modelijn.

Crawford liet zich naar eigen zeggen inspireren door het zonovergoten klimaat van haar woonplaats Californië. "Ik hou van lentekleuren en voor mj maakt mode in lichte materialen en kleuren simpelweg deel uit van de lente", luidt het.

Het opvallendste stuk in de collectie is een lederen vest met bikerlook. Onder meer denim is ook heel aanwezig in haar kledinglijn, in de vorm van een lichte zomerjurk en een jeansjurk met een vrouwelijke pasvorm. Vooral de lentekleuren blauw, geel en wit vallen op, maar er werden ook donkere tinten gebruikt voor de meer glamoureuze avondkledij. Vanaf 28 februari is de collectie verkrijgbaar in alle C&A-winkels en via de online shop www.c-and-a.be. De negen meter hoge pop-upwinkel is toegankelijk tot 5 maart.

Photo News

NIET TE MISSEN