Schrikkelwandeling lokt 120 deelnemers

Print

Schrikkelwandeling lokt 120 deelnemers

Laakdal -

VVV Toerisme Laakdal organiseerde de Schrikkelwandeling. Hierbij enkele foto's van de geslaagde w&andeling."Ja zeg! Was dat effen “Schrikken” deze morgen! Wie had dat gedacht, een “Witte Schrikkelwandeling”!

Een mooie omloop van circa 8km door de bossen van Veerle Heide en Averbode met onderweg ons alom bekend “natje en droogje”.
Het was een heerlijk wandelen op deze maagdelijk witte bospaadjes onder leiding van onze gids. Met een groep van 120 man gingen we door de krakende verse sneeuw.", zegt Ludo Panis."Bij aankomst had onze VVV ploeg gezorgd voor een uitgebreid buffet. Spek en eitjes, frikadellen met kriekjes, kaas, confituur, croissants met en zonder chocolade, alles erop en eraan. Iedereen keerde zeer voldaan huiswaarts en men kijkt al uit naar de volgende VVV activiteit. Bedankt VVV ploeg om ons deze mooie plaatsjes in Laakdal te tonen en mercikes voor dit heerlijk eten.

Als voorzitter van deze VVV ploeg ben ik fier op mijn mannen en vrouwen en ik mag zeker zeggen “Wij zijn goe bezig”, besluit Ludo Panis.Stefan Helse
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio