DJ Da Boy Tommy bezwijkt aan verwondingen

DJ Da Boy Tommy bezwijkt aan verwondingen

DJ Da Boy Tommy bezwijkt aan verwondingen

Print
Tommy Debie, die eind jaren 90 als DJ Da Boy Tommy enkele jumphits als 'Halloween' had, is overleden. Debie lag sinds november in coma nadat hij betrokken was bij een verkeersongeval. Zijn collega en goede vriend Flor 'DJ Da Rick' Theeuwes, deelde op zijn Facebookpagina mee dat de West-Vlaamse dj vanochtend overleden is in het AZ Brugge.

"Met pijn in het hart moet ik melden dat Tommy Debie vanmorgen is overleden. Naast mijn muzikale partner in crime was Tommy echt m'n maatje.Ik mis je!', meldt Flor Theeuwes op zijn Facebookpagina.

De Adinkerkenaar verloor in november op de afrit van de E40 in Nieuwpoort de controle over het stuur van zijn wagen. Het voertuig begon te slippen en sloeg enkele tientallen meter verder te pletter tegen een verlichtingspaal. Tommy Debie werd door de brandweer uit zijn verhakkelde Toyota Yaris bevrijd. Hij werd met levensbedreigende verwondingen aan het hoofd en ledematen naar het AZ Sint-Jan in Brugge overgevlogen. Sinds het ongeval lag hij in een coma.

Eind jaren 90 werd DJ Da Boy Tommy immens populair met zijn hits Halloween, Candyman en Full Moon. De man stond ook geregeld achter de draaitafels met Da Rick. Tommy Debie werd 36 jaar. Hij laat een vrouw en twee zoontjes na.

Teken het online rouwregister.

MEEST RECENT