Bart Peeters maakt comeback op Festival aan Zee

Op het korte lijstje nieuwe namen dat Festival aan Zee loste, is die van Bart Peeters de meest opvallende. Peeters maakt daarmee op 27 april in De Panne een eind aan zijn muzikale sabbat. Dat bevestigde de organisatie woensdag.

"Bart Peeters, hij kan het niet laten en heeft er goesting in", opent het persbericht waarmee FAZ de komst van de Vlaamse muzikant aankondigt. Eind 2011 liet Peeters weten dat hij een pauze van onbepaalde duur zou inlassen, maar dat is een stop van bepaalde duur geworden.

Goede band

"We hebben al jaren goede contacten met Bart Peeters. Vorig jaar onderbrak hij al eens zijn sabbatjaar om op te treden op Dranouter", verduidelijkt de organisatie die ook Festival Dranouter in goede banen leidt. "Wij krijgen als Festival aan Zee de première van een beperkte zomertournee. De week ervoor geeft hij een gastoptreden op Nekka, maar het eerste concert is voor ons."

Affiche

Ook De Mens, inmiddels al dik twintig jaar op de planken, bevestigde hun komst naar het tweedaagse festival. Zij treden op op zondag 28 april. Puggy is de derde naam die wordt toegevoegd aan de affiche. Deze acts vervoegen dus de line-up waar reeds 't Hof van Commerce, Coely, Sir Yes Sir, Riguelle en Het Zesde Metaal op pronken.De voorverkoop draait momenteel op volle toeren.

Belga Archieffoto

Nu in het nieuws