Stadsdiensten verhuizen midden september naar Dungelhoeff

Print

Stadsdiensten verhuizen midden september naar Dungelhoeff

Lier - De realisatie van het nieuwe stadskantoor op de Dungelhoeffsite aan de Baron Opsomerlaan in Lier zit op schema. Het is de bedoeling dat de stadsdiensten midden september hun intrek in het nieuwe stadskantoor nemen.
"In het hoofdgebouw aan de Baron Opsomerlaan wordt volop gewerkt aan de afwerking van het nieuwe stadskantoor. Er wordt gepleisterd en chape aangebracht en de technieken afgewerkt. Recent konden er betontrappen en al de ramen geplaatst worden. Bij gunstigere weersomstandigheden start de aannemer met de realisatie van het houtskelet aan het nieuwbouwvolume links van het stadskantoor", vertelt wijkmanager Yves Bogaerts in zijn nieuwsbrief aan de buurtbewoners.

De werken aan het Sociaal Huis, tegenover het politiecentrum op dezelfde site, zijn ondertussen aangevat. In februari worden de gepolierde betonvloeren gestort. Omwille van het barre winterweer, heeft de aannemer dit werk niet kunnen uitvoeren in januari, zoals eerder aangekondigd.

"De openbare verlichting van de huidige parking en de voetweg naar de David Tenierslaan valt regelmatig uit. We zoeken naar de mogelijke oorzaken van dit vaak wederkerend probleem. We kijken ook na of er een tijdelijke oplossing is, waarbij we de parking uitlichten met verstralers zoals die ook gebruikt worden om de werf te verlichten, en dit in afwachting van de definitieve heraanleg van het openbaar domein", aldus Yves Bogaerts.

Chris VAN ROMPAEY

Foto Dirk Vertommen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio