Jos Ceulemans stopt na 25 jaar als voorzitter horecafederatie

Jos Ceulemans stopt na 25 jaar als voorzitter horecafederatie

Jos Ceulemans stopt na 25 jaar als voorzitter horecafederatie

Print
Heist-op-den-Berg - De horecafederatie Zuiderkempen heeft haar voorzitter na bijna 25 jaar trouwe dienst uitgewuifd. Zijn opvolger is Jan De Haes van café 't Hoekske in Heist. De nieuwe roerganger zette zijn voorganger op een persoonlijke manier in de bloemetjes.
Nu Jos Ceulemans aangaf dat het tijd was voor een opvolger, kon zijn afscheid dan ook niet zomaar voorbij gaan. Het bestuur van de horecafederatie Zuiderkempen, dat haar werkingsgebied in Heist-op-den-Berg, Putte en Hulshout heeft, had ook vertegenwoordigers van de politiek uitgenodigd om in de Heistse ijsbaan een bedankingsmomentje te houden.

Het is Jan De Haes, die zijn nationale rol bij de horecafedratie moest opgeven omdat hij zich in de politiek bij N-VA engageerde, die Ceulemans zal opvolgen. De Haes bedankte in een persoonlijke speech zijn voorganger. "Hij heeft veel betekend voor de horeca in Heist en omgeving. Altijd hield hij een pleidooi voor groepsvorming. In veel gemeenten halen horeca-uitbaters het bloed van onder mekaars nagels. Maar bij ons hebben we altijd geprobeerd om de taart groter te maken, dan is het stuk voor iedereen groot genoeg", aldus De Haes.

Tot slot mocht Jos Ceulemans niet naar huis vooraleer hij beloofd had om nog erevoorzitter te blijven. Hij kon moeilijk anders dan ja zeggen. "En ik wil iedereen bedanken voor die mooie woorden", prevelde hij duidelijk aangedaan.

Lees meer in de vrijdagkrant van Gazet van Antwerpen, editie Mechelen.

Bert Provoost

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio