Student organiseert ClubNights in Boesj

Student organiseert ClubNights in Boesj

Student organiseert ClubNights in Boesj

Print
Mechelen - Laatstejaarsstudent Sammy Claes (25) organiseert vanavond in het Mechelse café Boesjkammeree voor het eerst ClubNights. "Als het initiatief aanslaat, komt er zeker een tweede editie", zegt hij.
Claes kreeg van uitbater Pascal Van Himste (49) van 'den Boesj' toelating om de bekende kroeg aan het station een avondje om te bouwen tot een club. "Voor liefhebbers van house, maar ook omdat wij denken dat een stad als Mechelen een club zou kunnen gebruiken", vertelt de twintiger.

Veel jongeren vinden dat er in de Dijlestad tijdens week en zelfs in het weekend weinig te doen is voor jeugd. Daarom trekken ze gemakkelijk naar Antwerpen, Brussel, Leuven en zelfs Gent. Om evenementen in eigen stad te promoten, heeft Sammy Claes recent de Facebookpagina 'Mechelen Feest' opgericht. "Iedereen kan er zijn feestjes promoten", geeft hij aan.

ClubNights start vanavond om 22u. Achter de draaitafel staan deejays Caspar, Principals en Manly & Nasty. De toegang is gratis. Het feestje is meteen een opwarmer voor 20 jaar Boesj, dat eind deze maand vanaf 27 februari tot en met 2 maart wordt gevierd. Klik hier voor meer info over ClubNights.

SVH

Foto Patrick Hattori

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio