Gewapende vrouw dwingt autobestuurder rit af

Gewapende vrouw dwingt autobestuurder rit af

Gewapende vrouw dwingt autobestuurder rit af

Print
Antwerpen - Een 58-jarige man heeft woensdagochtend behoorlijk wat angsten moeten doorstaan, nadat een gewapende vrouw in zijn wagen had plaatsgenomen. De bewuste vrouw is spoorloos verdwenen en het slachtoffer bleef ongedeerd.

De man reed met zijn wagen in de Oudeleeuwenrui. Toen hij stil stond, opende een vrouw de passagiersdeur en ging naast de chauffeur zitten. Ze beval de man haar met de wagen weg te brengen. Ze haalde een pistool boven om haar eis kracht bij te zetten. Het slachtoffer zag ook dat de vrouw handboeien bij zich had. Ze haalde ook nog een mes tevoorschijn.

Het traject dat de man moest afleggen ging over de Oudeleeuwenrui, het Hessenplein, de Hessenbrug, Paardenmarkt en zo naar de Varkensmarkt. Daar moest de man op het kruispunt stoppen. De vrouw stapte uit en wandelde weg in de richting van de Boterhamstraat.

De man raakte niet gewond. Hij werd ook niet bestolen. Hij verwittigde de politie. Die deed samen met hem nazicht in de omgeving, op zoek naar de verdachte. Dit leverde niets op. De vrouw blijft op te sporen. De man was wel danig onder de indruk van de feiten. Hij kreeg slachtofferhulp van de politie. Het labo werd gevraagd een sporenonderzoek uit te voeren in de auto.

Beeld: Google street view
Oudenleeuwenrui

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio