Tunesiër (37) voor rechter voor aanranding tiener in douche

Print
Bonheiden - De 37-jarige lasser, Salem E.M. uit Bonheiden riskeert een gevangenisstraf van 18 maanden en een ontzetting uit zijn burgerrechten. De Tunesiër, een man met een blanco strafblad, wordt door het parket beschuldigd van aanranding en verkrachting van een 17-jarige jongen uit Mechelen.

Het slachtoffer was gaan zwemmen in een fitnesszaak op de Brusselsesteenweg in Mechelen. “Hij werd al een tijdje in het oog gehouden door de betichte”, vertelt de procureur.

“Toen hij na de zwempartij naar de douche ging, werd hij daar tegengehouden. De man duwde hem in de douche, waar hij de knaap begon te tongzoenen. Daarna greep hij de armen van de tiener vast en hield ze gekneld achter zijn rug. Hij betastte vervolgens het geslachtsdeel en de anus van de minderjarige. De jongen is beginnen roepen waardoor de dader zich uit de voeten maakte.”

Meester Tim Smet, die Y. verdedigde, zei dat er geen bewijzen zijn. “Het slachtoffer werd onderzocht en er is geen enkel teken van geweld vastgesteld. Ik vraag de vrijspraak”, zei hij.

Marc Hendrickx, die de belangen van de familie van het misbruikte slachtoffer verdedigde, vroeg voor de jongen een morele schadevergoeding van 2000 euro en voor zijn ouders 1000 euro. Omdat de knaap nog altijd problemen heeft met het voorval, vroeg hij ook om een psycholoog aan te stellen om de gezondheidstoestand van de minderjarige jongen te bepalen. Vonnis valt op 6 maart.

LDN

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio