Copacabana begint aan tijdperk zonder Tony Cabana

Print

Copacabana begint aan tijdperk zonder Tony Cabana

Nijlen - Geen twee maanden na het plotse overlijden van medezaakvoerder Tony Cabana uit Kessel wil discotheek Copacabana in Waarloos een nieuwe start nemen. Een opfrisbeurt en enkele nieuwe acties moeten Copacabana Partylounge een boost geven.
Tony's weduwe Greet Vercammen en zijn dochters Ishia en Gioia krijgen zaterdag om 23u de eer de vernieuwde Copacabana te openen. De heropening is wel veeleer symbolisch, omdat de zaak de voorbije weken gewoon open is gebleven. "Na 28 jaar Copacabana, waarvan twintig jaar in Kessel en acht jaar in Waarloos, vonden Tony en ik het tijd om de zaak nog eens een grondige update te geven. De plannen voor een opfrisbeurt van de discotheek zaten dus al in de pijplijn, toen we Tony eind vorig jaar hebben verloren", benadrukt zijn zakenpartner Pascal Brits.

Nadat het verlies van de bekende Kesselse ambiancemaker en horecabaas wat was verwerkt, besloot het Copacabana-team in samenspraak met weduwe Greet Vercammen door te zetten met het project. Voortaan runt zij ook samen met Brits de discotheek.

"We zien dit als ons ultiem eerbetoon aan Tony", klinkt het.

Lees meer in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio