Celebs

Natalia: "Ik ben een kanon dat dringend afgeschoten moet worden"

Print

Natalia: Ik ben een kanon dat dringend afgeschoten moet worden

Natalia is volop bezig met de opnames van haar nieuwe album. Een intens proces, dat jaren in beslag nam. "Zeventien nummers zijn bijna klaar. Ik ben er blij mee. Het wordt anders, jonger, dansbaarder, edgier."

"Ik heb vijf nummers meegeschreven. Daardoor wordt deze plaat ook persoonlijker dan al mijn vorige albums samen. Een paar jaar geleden had ik dit niet gekund. Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef wat mijn doel is: mensen een lach op hun gezicht brengen door mijn performance. Het liedje dat ik vandaag inzing, gaat over de band met mijn zus. Het is een heel zwaar nummer, heel intens. Maar dat gaat bij mij steeds meer zo. Mijn emoties worden altijd maar extremer. Ik geniet daar nog van ook", vertelt Natalia aan een krant van Corelio.

"Ik heb mijn tijd genomen, ik wou geen druk. Twee jaar geleden ben ik even verdwenen, ik wou niemand zien. Ik had die pauze nodig na de dood van mijn meter en van mijn vader, de twee personen die ik het liefste zag. Ik heb heel diep gezeten. Maar dat verdriet en mijn liefdesverdriet heb ik stilaan kunnen omzetten in energie. Ik heb alles losgelaten en veel gereisd. Tijd voor mezelf genomen en mensen ontmoet. Ineens kwamen de ideeën vanzelf en zat ik weer met muziek in mijn hoofd. Nu ben ik als een kanon dat dringend afgeschoten moet worden. In mijn nieuwe nummers zit veel vuur en vechtlust."

Lees ook: Zo heeft u Natalia nog nooit gezien
Natalia: "Mijn maag draait zich om als ik jongeren bezig zie"
"Natalia snoert concurrentie de mond en Jasper kraamt zever uit"
"Als puntje bij paaltje komt, stemmen Vlamingen niet op 'ne zwètte'"

Photo News

NIET TE MISSEN