Celebs

Gert Winckelmans (Simon uit Sara) mogelijk de cel in

Print

Gert Winckelmans (Simon uit Sara) mogelijk de cel in

Het gaat niet goed met Gert Winckelmans. De acteur die in één klap bekend werd dankzij zijn rol van Simon in de telenovelle Sara hangt een celstraf van 8 maanden boven het hoofd.

Winckelmans zou volgens de beschuldigingen rake klappen hebben uitgedeeld tijdens een ruzie op café. Het slachtoffer zou naar eigen zeggen nog altijd last hebben van de getoonde agressie. Het is bovendien niet de eerste keer dat Winckelmans voor de rechter moet verschijnen. Eerder werd hij al veroordeeld wegens dronken rijden. Nu hangt de man een celstraf van 8 maanden en een boete van 550 euro boven het hoofd.

"Mijn cliënt was iets gaan drinken omdat hij had gezien dat er enkele acteurs aanwezig waren", vertelt de advocaat van het slachtoffer over de bewuste avond in een krant van De Persgroep. "Zonder enige aanleiding kreeg hij er plots een harde klap van de beklaagde. De gevolgen waren enorm. Slechts dankzij een alerte dokter is mijn cliënt niet blind geworden na de feiten, want daar werd voor gevreesd. Nog steeds heeft hij een zinderend gevoel in zijn kaak, alsof hij net van de tandarts komt."

Winckelmans ontkent de feiten. Volgens zijn advocaat is het slachtoffer vooral uit op geld.

NIET TE MISSEN