Groenplaats wordt Zoenplaats voor Valentijn

Groenplaats wordt Zoenplaats voor Valentijn

Groenplaats wordt Zoenplaats voor Valentijn

Print
Antwerpen - Valentijn is de dag dat u ze kunt kussen, en daar wordt dit jaar creatief mee omgesprongen. Geliefden kunnen samen op de foto in een photobooth op het Astridplein, de Groenplaats heet voor een dag “Zoenplaats” en op het Theaterplein kunt u een romantisch filmpje meepikken.

Tot en met 12 februari staat er op het Astridplein, ter hoogte van perron 1 aan de metro-ingang, een photobooth. Onder het motto ‘Wie neem jij mee naar Cinema Valentijn?’ kunnen koppels daar hun foto laten maken.

Op 14 februari is er andermaal Cinema Valentijn op het Theaterplein, met dit jaar een gratis voorstelling van de film Brasserie romantiek. Wie kenbaar wil maken dat hij/zij er met hem/haar naartoe gaat, kan in de photobooth al scrollend een keuze maken tussen drie achtergronden. Met één druk op de knop wordt de foto genomen. Weet evenwel dat die te zien zullen zijn op www.facebook.com/stad.antwerpen.

Tot en met 13 februari zijn de foto’s ook te zien op grote schermen in het Centraal Station. En op de avond van Cinema Valentijn, 14 februari, zal een selectie van de foto’s getoond worden op groot scherm op het Theaterplein.

Zoenplaats

Op Valentijnsdag tovert Q-music de Groenplaats om tot Zoenplaats, Tijdens een marathon-uitzending van 6u tot 18u zal Q-dj Wim Oosterlinck ‘het bed delen’ met twaalf verschillende bekende vrouwen. Hij praat met hen over wat hen bezighoudt, over hun dromen, bedgeheimen, hun mooiste nachten en uiteraard: de liefde. De gesprekken gebeuren vanuit een groot bed dat op de Groenplaats wordt opgesteld.

www.dna.be/valentijn

Wim Daeninck
Foto Jonas Hanot

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio