Top Gear komt met liveshow naar België

Print
'Top Gear', het auto- en motormagazine van BBC, komt voor het eerst met een liveshow naar België. Opvallend voor "een land enkel bekend om de helderste straatlichten van de wereld" zoals presentator Jeremy Clarkson ons land ooit kleinerend omschreef.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May en de mysterieuze Stig komen op 28 april voor het eerst naar België met de 'Top Gear' liveshow. De locatie blijft vooralsnog geheim.

Liveshow

Sinds 2008 toert 'Top Gear' met een liveshow. Er komen spectaculaire stunts met auto's en moto's aan bod, de meest bizarre omgebouwde wagens zullen rondrijden in de arena en The Stig komt zijn ding doen.

"We hebben je favoriete autoprogramma getransformeerd tot de meest spectaculaire autotheatershow van het universum. We tonen de beste en leukste onderdelen van 'Top Gear' en gaan los in een arena vol actie. Ik weet zeker dat dit een spektakel gaat worden", zegt Clarkson.

Bij onze noorderburen kwamen ze al in 2010 en 2012. Ook dit jaar komen ze naar Amsterdam. Maar ons land lieten ze toen links liggen.

Bekijk de officiële trailer van de show:

Ilse Van Thielen

Foto:
vlnr. Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May

Nu in het nieuws