Celebs

"Ik heb (boer) Charel nooit verteld dat hij kanker had"

Print

Ik heb (boer) Charel nooit verteld dat hij kanker had

Boer Charel is na een slepende ziekte afgelopen zaterdag overleden in het ziekenhuis van Aalter. De man leed aan lymfeklierkanker. Al heeft de man daar nooit iets van geweten.

"Mijn man heeft maar anderhalve week in het ziekenhuis gelegen. Daarvoor is hij altijd gezond geweest. En hij was zeker gezond bij zijn opname, al had hij wel al maanden geen eetlust meer. Hij kreeg drie keer per dag een insulinespuit en daarna moest hij iets eten, maar dat lukte niet meer. De dokter had me nog gezegd: 'Vera, hij moet eten!' Maar ja, ik kon zijn eten er toch niet induwen?"

12 kilo afgevallen

"Hij werd ter observatie opgenomen en de dokters onderzochten zijn maag, zonder resultaat. Maar omdat hij al 12 kilo vermagerd was, maakte de dokter zich toch zorgen. Ik heb met hem nooit over zijn lymfeklierkanker gepraat. Ik wilde hem dat leed besparen. Hij is in het ziekenhuis gebleven, maar ook daar at hij niet meer. Bovendien kreeg Charel klierkoorts. Ze hebben hem dan baxters gegeven met vloeibare voeding, want hij was verzwakt", aldus weduwe Vera in TvFamilie.

"Hij praatte nog wel en besefte dat ik er was. Ik ben ook dag en nacht bij hem gebleven. Hij is tot de laatste seconde bij bewustzijn geweest. Vanaf maandag kon hij niet meer praten, maar hij hoorde me nog. Ik bleef de hele tijd vlak bij hem zitten, zodat hij niet alleen hoefde te sterven."

Lees ook:
Weduwe Boer Charel kent trouwdatum niet: "Ik wou hem niet als liefdespartner"
Vera straft dementerende Charel: "Hij krijgt fameus onder zijn voeten"
Boer Charel: "Vera is bij mij voor mijn fortuin"
"Vriendin Boer Charel wacht op zijn dood"
Boer Charel 'gedumpt' in rusthuis

Photo News

NIET TE MISSEN