Wilmots tilt niet zwaar aan fratsen Fellaini

Marouane Fellaini laat niet alleen op het veld van zich spreken. Zo werd hij afgelopen maandag om 5.30 uur ’s ochtends uit discotheek Carré in Willebroek gezwierd, waar hij met vrienden en familie op stap was, na een verhitte discussie.

ikerremans

Zes en een half uur later moest Fellaini zich bij de Rode Duivels melden. Trainen deed hij maandag niet, de ex-Rouche was geblesseerd aan de heup.

Marc Wilmots tilt niet zwaar aan het uitstapje van zijn international. “Marouane maakte mooie goals tegen Aston Villa, daarna heeft hij het vliegtuig naar België genomen en wat ontspanning gezocht met zijn vader en familie, dus daar til ik niet zo zwaar aan”, aldus de bondscoach.

“Wat hij privé doet, is niet mijn zaak. Alle spelers moesten zich om 14.00u in hotel Crowne Plaza melden, Fellaini was op tijd aanwezig. Dat hij niet trainde, had zijn redenen, hij was écht geblesseerd, ik heb het zelf gezien en de dokters hebben het bevestigd.”

Dinsdag trainde Fellaini individueel. Hij liep eerst enkele rondjes met fysiek trainer Eric Roux en werd daarna onder handen genomen door Lieven Maesschalck. Of hij in staat is om tegen Slovakije te starten, wordt pas woensdagavond beslist.

KRLI Foto ISOsport

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL