Man opgepakt voor doodrijden discotheekbezoekster (57)

Man opgepakt voor doodrijden discotheekbezoekster (57)

Man opgepakt voor doodrijden discotheekbezoekster (57)

Print
De bestuurder van de wagen die het voorbije weekend in Boncelles, een deelgemeente van Seraing, een dodelijk ongeval veroorzaakte, is maandag opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket van Luik. Twee andere inzittenden van de wagen worden maandagavond nog steeds verhoord door de politie.

Twee vrouwen, een 57-jarige moeder en haar 38-jarige dochter, werden zondagochtend aangereden toen ze een dancing verlieten. De moeder overleefde de klap niet. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.

Whisky, rum en bier

De politie trof de wagen maandagmiddag in Seraing eerder toevallig aan. De drie mensen die zondagochtend in de bewuste wagen zaten, werden opgepakt.

De bestuurder, een 22-jarige man, zei dat hij zich niets meer herinnerde van het ongeval. Hij legde aan de politie uit dat hij zaterdagavond aanwezig was op een feest in Remouchaps en dat hij daar betrokken was geraakt in een ruzie en gevecht. Hij zou naar eigen zeggen het volgende gedronken hebben: een halve fles whisky, enkele glazen rum en een tiental biertjes.

Toen hij zondag de schade aan zijn voertuig vaststelde, dacht hij dat het de gevolgen waren van het gevecht in Remouchamps.

Hij werd maandagavond ter beschikking gesteld van het parket op beschuldiging van onvrijwillige doodslag, het toedienen van slagen en verwondingen en vluchtmisdrijf.

Belga
Kaart: Google Maps

MEEST RECENT