Tommorrowland

Tomorrowland kan opnieuw 'Best Music Event' worden

Tomorrowland kan opnieuw 'Best Music Event' worden

Tomorrowland kan opnieuw 'Best Music Event' worden

Print
Het Belgische dancefestival Tomorrowland is voor de derde keer op rij genomineerd voor de award 'Best Music Event', die in maart zal toegekend worden tijdens de uitreiking van de 'International Dance & Music Awards' in Miami. Dat melden de organisatoren van het festival maandag in een communiqué.

Concurrenten van Tomorrowland zijn de festivals Electric Daisy Carnival (Las Vegas), Ultra Music Festival (Miami), Electric Zoo (New York), Coachella (Indio, Californië), Shambhala Music Festival (Canada), Sensation (Nederland) en Elements Music Festival (Canada).

België zal dubbel vertegenwoordigd zijn tijdens deze 29ste editie van de International Dance Music Awards. De Belgische deejays Dimitri Vegas & Like Mike staan op de nominatielijst voor de 'Break Through DJ' award. Dimitri Vegas & Like Mike werkten onder anderen samen met sterren als LMFAO, Jennifer Lopez, Steve Aoki en Kelis.

Tot 1 maart kan gestemd worden op de site van Dance Music Awards (wintermusicconference.com).

Tomorrowland werd vorig jaar laureaat van de "Best Music Event". De negende editie van het festival loopt van vrijdag 26 tot zondag 28 juli op domein De Schorre in Boom. Liefst 16 podiums staan er dan klaar op het terrein van 75 hectare.

Foto: belga