Drie speeldagen schorsing voor Milan Jovanovic

Drie speeldagen schorsing voor Milan Jovanovic

Drie speeldagen schorsing voor Milan Jovanovic

Print
Het bondsparket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft maandag een schorsingsvoorstel van drie speeldagen en een boete van 500 euro voorgelegd aan Anderlecht-vedette Milan Jovanovic.

De Servische aanvaller werd zondag in de topper van de 25e speeldag tegen Standard vijf minuten voor de rust door scheidsrechter Serge Gumienny naar de kleedkamers gestuurd nadat hij zich met een stevige duw in de rug revancheerde op Standard-verdediger Daniel Opare.

Als Jova niet akkoord gaat met het schorsingsvoorstel, moet hij dinsdag voor de Geschillencommissie verschijnen. Als hij het voorstel wel aanvaardt, mist hij de competitiewedstrijden tegen Waasland-Beveren (10 februari), Charleroi (15 februari) en Club Brugge (24 februari).

Anderlechtcoach John van den Brom was zondag niet te spreken over de actie. “Jovanovic heeft het verpest voor ons tegen Standard”, was Van den Brom streng. "Ik kan er niet bij dat een ervaren speler als hij zich zo laat gaan in zo’n speciale match, gezien zijn verleden bij Standard. Een match waarop hij zich perfect kon voorbereiden...”

Foto Photo News

MEER VOETBALNIEUWS