Lifter slaat "Jezus" neer met bijl (video)

Print
Bizar verhaal uit Californië. Een man die claimde Jezus te zijn reed er een arbeider aan en maakte het nog wat bonter door een vrouw aan te vallen. Gelukkig schoot een lifter met een bijl te hulp.

De vreemde taferelen deden zich vrijdag voor in Fresno, Californië. Een man, die claimde "Jesus Christ" te zijn, reed er in op een werknemer van een tankstation "omdat hij zwart was". Twee vrouwen die toevallig passeerden getuigden voor de microfoon van de lokale zender KMPH Fox 26. "Die man was gek", aldus Tanya Baker. "Hij bleef maar zeggen dat hij Jezus was en dat hij iedereen ging redden van de ondergang van de wereld. De 'Afro-Amerikanen' moesten eraan."

Daarop begon de man een van de vrouwen te slaan. Een dakloze lifter, die even ervoor door de bewuste chauffeur was opgepikt, liet dat niet toe en haalde de man neer met een bijl.

De uitspraak "Smash, smash, smash" (minuut 1.30) van Kai is op internet al een eigen leventje aan het leiden. Het doet sterk denken aan de getuigenis van Antoine Dodson. Hij belandde met het nummer Bed Intruder in de Amerikaanse hitlijsten en op iTunes. In het bewerkte liedje geeft hij op een opvallende manier zijn mening over een mogelijke serieverkrachter.

Bekijk hier de beelden van "Jezus" en Bed Intruder:

MEEST RECENT