Gewezen Miss Elégance doet mee aan 'Komen eten'

Gewezen Miss Elégance doet mee aan 'Komen eten'

Gewezen Miss Elégance doet mee aan 'Komen eten'

Print
Schilde - De nieuwe week van 'Komen eten' wordt vanavond afgetrapt in Schilde. De gasten worden ontvangen door de jonge Renata De Bondt, een pittige jonge vrouw die geen blad voor de mond neemt.

"Waarom ik wou meedoen? Omdat ik graag kook, maar ook graag in de belangstelling sta", start Renata uit de Vloeyenbergdreef dit gesprek. "Ondanks mijn jonge leeftijd kan ik prima koken. Meestal kook ik samen met mijn mama. Maar soms is het ook ieder voor zich en trek ik zonder probleem mijn plan. Alleen nu is het even wat minder met culinaire uitspattingen want ik heb mezelf op dieet gezet. Als ik carte blanche krijg, kies ik meestal voor speciale dingen."

Ook vanavond staat er geen Vlaamse boerenkost op het menu. "Ik koos voor sushi en terrine van gebakken ganzenlever. Lekker, maar ook niet té speciaal. Het past ook wel bij mekaar. Soms durf ik me al eens aan rare combinaties wagen. Dat vond ik nu te riskant."

De Bondt, die nog niet zo lang geleden het tot winnares schopte van de wedstrijd Miss Elégance, is nog maar 18 en combineerde de opnames met haar opleiding. "Ik zit in mijn eerste jaar schoonheidsspecialiste aan het Antwerpse instituut Denise Grésiac. Ik zou graag model worden en als het kan ook doorbreken in het buitenland."

Renata is op luxe gesteld. Tegen een glaasje champagne zegt ze nooit neen, zeker niet als het in Swarovskiglazen wordt geschonken. De fles die ze voor haar Komen Etengasten ontkurkt, is een Charles Heidsieck uit 2000.

'Komen eten', 20.10u op VIER

TOM VETS

Foto LUMA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio