Celebs

Hilde De Baerdemaeker: "Ik ben in mijn anale fase blijven steken"

Print

Hilde De Baerdemaeker: Ik ben in mijn anale fase blijven steken

Hilde De Baerdemaeker is niet meer van uw tv-scherm te krijgen. Naast haar rollen in Aspe en Familie komt ze nu ook tijdens het reclameblok piepen als fan van 'nat toiletpapier'. "Ik ben in mijn anale fase blijven steken."

"Pipi en kaka vind ik grappig. En wat wc-madammen betreft: met hen heb ik op festivals of in tankstations altijd de leukste babbels. Het gaat basically over stront, maar toch verlaat ik zulke plekken altijd met een big smile. Ik ben wel geschrokken van de impact van mijn reclamefilmpje. Los van mijn persoontje heeft dat veel te maken met het onderwerp. Het is in 2013 nog altijd choquerend om aan mensen te vragen: 'Hoe kuist gij uw poep af?' Ik vind dat straf."

"Bij het eerste voorstel was mijn reactie: no way, dankuwel zeg. Maar vervolgens kreeg ik de Britse versie onder ogen en ik lag plat van het lachen. Toen heb ik gezegd: het is zo grappig, ik doe het. Ook al omdat ik nog nooit zo goed betaald ben geweest voor een sketchke", aldus De Baerdemaeker tegen een krant van De Persgroep.

Video: Zo breng je jouw achterwerk in topvorm
Lees ook: Hilde De Baerdemaeker: "Kuis uw poep af, met nat"
Lees ook: Camoufleer dat platte achterwerk!

Photo News

NIET TE MISSEN