Blauwe ogen en gebroken neus na bezoek aan dancing

Blauwe ogen en gebroken neus na bezoek aan dancing

Blauwe ogen en gebroken neus na bezoek aan dancing

Print
Antwerpen - De 24-jarige Evi Van Overloop uit Deurne werd zaterdag zwaar aangepakt door twee dancingbezoekers in Club Roxy aan de Rijnkaai. Ze heeft er goede hoop op dat de politie de daders te pakken krijgt.

Vrijdag trok ze met de vriendinnen naar de dancing. “Het was Ladiesnight en zéér druk. Mijn vriendinnen en ik hadden een tafeltje in de linkse hoek gehuurd”, vertelt Evi. “Rond een uur of drie deden een paar Noord-Afrikanen lastig. Ze stonden bijna letterijk en figuurlijk op ons. Ik heb deze dan bij de eerste actie ook subtiel uit de weg ‘gestapt’. Ze bleven ons echter lastig vallen. Het werd mij te veel en ik heb op een van deze jongens gespuugd.”

Als reactie moest de jonge vrouw een slag incasseren. “Ik viel, stond recht en sloeg terug. Volgens mijn vriendinnen heeft hij dan de hulp ingeroepen van een andere jongen. Met twee hebben ze op me gebokst en gestampt terwijl ik al op de grond lag. Een onbekend lief meisje heeft mij naar buiten gebracht en een sjaal gegeven voor het bloeden. Ik werd naar het Stuivenbergziekenhuis gevoerd. Mijn neus was gebroken en ik had last van pijnlijke elleboog, knie, voet, ribben, twee blauwe vingers en een paar blauwe ogen. Ik was ook een armband kwijt en mijn T-shirt was gescheurd. Ik ben vijf dagen werkonbekwaam.”

De politie bevestigt dat de daders worden opgespoord. Met de dancing werd contact opgenomen, onder meer om te vragen of er camerabeelden beschikbaar zijn.

AK
Foto GvA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio