Celebs

Weduwe Boer Charel kent trouwdatum niet: "Ik wou hem niet als liefdespartner"

Print

Weduwe Boer Charel kent trouwdatum niet: Ik wou hem niet als liefdespartner

Boer Charel is niet meer. De befaamde Vlaamse boer overleed op 82-jarige leeftijd aan klierkoorts, nadat eerder al lymfeklierkanker werd vastgesteld. Zijn vrouw, Vera Schouppe, blijft verweesd achter. "Als mens heb ik veel van hem geleerd."

"Hij leed aan lymfeklierkanker en twee weken geleden is daar nog eens klierkoorts bijgekomen. Charel was anderhalve week gehospitaliseerd. Ik bleef toen constant bij hem. Dag en nacht. Toen hij zaterdagochtend overleed, was ik erbij. Charel was de beste mens van heel de wereld. Ik heb zoveel van hem geleerd. Vooral van zijn eenvoud en zijn wijsheid. Charel was dankbaar voor de liefde die ik hem gaf en die hij onvoorwaardelijk beantwoordde. Tot op het einde noemde hij mij zijn aller-allerliefste. Als mens heb ik ook veel van hem geleerd", vertelt Schouppe aan een krant van Corelio.

Maar al snel voegt de dame daaraan toe. "Boer Charel was wel nooit mijn liefdespartner. Op die manier wilde ik hem niet. Je mag dat weten. Hoelang we getrouwd waren? Ik weet het niet meer zo goed", aldus Schouppe.

Lees ook:
Boer Charel 'gedumpt' in rusthuis
"Vriendin Boer Charel wacht op zijn dood"
Boer Charel: "Vera is bij mij voor mijn fortuin"
Vera (45): "Ik word de vrouw van boer Charel"
Vera straft dementerende Charel: "Hij krijgt fameus onder zijn voeten"

NIET TE MISSEN