Turnkring Vlug & Blij brengt 2.200 ontbijten aan huis

Turnkring Vlug & Blij brengt 2.200 ontbijten aan huis

Turnkring Vlug & Blij brengt 2.200 ontbijten aan huis

Print
Essen - "Meer dan 2.200 ontbijten werden zondagochtend aan huis geleverd", vertelt bestuurslid Machteld Verrycken. "Een ontbijtpakket bevat heel wat. Naast een ontbijt was er ook een gadget en een tijdschrift voorzien en voor de kinderen was er nog een extra leuke verrassing. Mensen reageerden dan ook heel positief op de goed gevulde ontbijtzak."
Om op een voormiddag alle ontbijtzakken de deur uit te krijgen moest er goed georganiseerd worden en waren er vele helpende handen nodig. “We konden beroep doen op kartonplooiers, zakken vullers, zakken dragers en tellers. Vele ouders en leden zijn dan ook komen helpen. Om alles vlot te laten verlopen konden we weer rekenen op onze voorzitter Werner Van Peer. Dankzij zijn organisatietalent verliep alles vlekkeloos.”

De opbrengt van deze actie gaat integraal naar de club. Zo kocht de vereniging in het verleden al een Air Track en tal van andere toestellen. Ook het lidgeld kan door deze extra inkomsten laag worden gehouden.

“De sponsoring verliep dit jaar iets moeizamer dan andere jaren”, vertelt Christiane Dirix van de werkgroep. “Desalniettemin konden wij onze ontbijtzakken toch weer aardig vullen en kon je het zelfs een brunch noemen. Deze moesten allemaal op zondagochtend bij de juiste mensen op het juiste uur worden afgeleverd. Bij deze een gemeend dank je wel aan alle vrijwilligers, leden en sponsors.”

MaTi
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio