Patrick Janssens kan aan de slag bij UA

Patrick Janssens kan aan de slag bij UA

Patrick Janssens kan aan de slag bij UA

Print
Antwerpen - Patrick Janssens gaat mogelijk aan de slag bij de Universiteit Antwerpen. Dat schrijft De Standaard. De voormalige burgemeester van Antwerpen voert volgens de krant gesprekken met de UA om in dienst te treden als onderzoeker en spreker op gastcolleges.

Na de verkiezingsnederlaag op 14 oktober was het lang stil rond de sp.a'er. Hij zocht bewust de coulissen op en er werd volop gespeculeerd over zijn toekomst. "Ik heb zoveel gesprekken met verschillende mensen", verklaart Janssens aan De Standaard, waarmee hij meteen de geruchten over een eventuele toekomst bij de UA relativeert.

Bij de universiteit ontkennen ze alleszins niet dat er met de ex-burgervader rond de tafel werd gezeten. Volgens rector Alain Verschoren is het wel nog te vroeg om te zeggen voor welk departement Janssens zou gaan werken.

Janssens was al tussen 1979 en 1985 aan de slag bij de Antwerpse universiteit. Hij was er assistent bij professor Herman Deleeck op het Centrum voor Sociaal Beleid. Voor hij zich aan politiek waagde werkte hij voor marktonderzoeksbureau Dimarso en in de reclamebranche.

Foto: Belga

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio